U kunt zich op een aantal manieren inschrijven:

 1. Door middel van persoonlijk contact

  Zo van, u gaat ergens naartoe, spreekt iemand aan en schrijft één of meerdere personen in voor de AVD. Kunt u gelijk een gezicht plaatsen bij wie uw bestelling verder gaat verwerken.

  Persoonlijk contact

 2. Online

  Geen gedoe met de deur uitgaan, met de pc / tablet / telefoon via internet.Wanneer het u uitkomt. Als dat niet superrelaxed is?

  Online

 3. Last-minute

  U houdt wel van een beetje uitdaging. Dan gaat het online niet meer lukken. Dat zou geen uitdaging zijn. Dus met een vervoermiddel van uw keuze, naar de fysieke last-minute desk. En dan maar hopen dat er geen lange rij staat voor de inschrijving toch echt gesloten gaat worden.

  Na-inschrijving


Help!

Ondanks de informatie op deze website heeft u toch nog een vraag over het inschrijven. Dan stelt u deze vraag toch gewoon via onderstaand formulier? U had de Veel gestelde vragen pagina al gezien?

Vraag over inschrijven

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist

De AVD Tilburg wordt georganiseerd door vrijwilligers. Die doen dat met veel plezier, maar naast hun reguliere activiteiten / gezin / werk. Ja, we zullen uw bericht lezen en ja, we zullen daarop antwoorden. Maar geef ons even de tijd hiervoor. Dank!