Inschrijven

Men dient zich in te schrijven voor deelname via school. Is de inschrijftijd via school verstreken kunt u zich alleen nog individueel inschrijven. Dit betekend dat je je medaille apart krijgt en geen traktatie vanuit school krijgt.


Start

Om de avondvierdaagse goed en veilig te laten verlopen is het een eis om te verzamelen en starten waar op de door de organisatie aangegeven plaats. Mocht er geconstateerd worden dat dit niet wordt nageleefd zijn wij genoodzaakt om je vanaf de volgende wandeldag te diskwalificeren. Er zal geen reductie van het inschrijfgeld plaatsvinden en je krijgt dan geen medaille meer. Deze beslissing zijn wij genoodzaakt om te nemen om ieders veiligheid te kunnen waarborgen.


Medailles

Het is heel belangrijk dat je vooraf de juiste medailles besteld. Deze kunnen namelijk niet meer geruild of bijbesteld worden. Dat wat is opgegeven wordt ook door ons aan jullie uitgereikt.


Controle

Je dient dagelijks je deelnamebewijs te laten knippen op de knippost langs de route.


Routes

De deelnemer dient altijd de aangegeven routes te volgen. Deze zijn herkenbaar aan de pijlen langs en op de weg.


Afmelden

Na elke wandeling dient de groepsbegeleider zich af te melden bij het startbureau. Afmelden is de laatste controlepost.


Verkeersregelaars

De verkeersregelaars staan er voor de veiligheid van de wandelaars. Het is verplicht om de aanwijzingen van de verkeersregelaars op te volgen. Het negeren van de aanwijzingen kan grote gevolgen met zich meebrengen gezien de politie dan meteen ingeschakeld word. Ook als iemand van de organisatie je aanwijzingen geeft dien je deze op te volgen. De organisatie draagt herkenbare shirts.


Afval

De organisatie verzoekt de wandelaars hun afval te deponeren in de daarvoor bestemde afvalbakken. Verkeersregelaars beschikken over een afvalzak op hun post.


Wat te doen wanneer een kind kwijt is

-  Informeer alle kinderen vooraf dat als ze de groep kwijt zijn ze een verkeersregelaar opzoeken. Deze staan in contact met de centrale post die weer in contact staan met politie en EHBO. Zo zijn de lijntjes het kortst en is de hereniging het snelst geregeld.


Verzekering

Deelname geschied op eigen risico.


Algemeen

In alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslist het bestuur van Stichting Avondvierdaagse Tilburg.
 
E-mailen
Bellen
Info