Laatste Nieuws:
#
20 mrt. 2021 17:47
De Koninklijke Wandel Bond Nederland organiseert weer de speciale avond4daagse, de Home Edition.

Vorig jaar februari werd de wereld opgeschrikt door het covid-19 virus. Heel veel maatregelen werden ingezet om dit corona virus in te dammen en verspreiding tegen te gaan. Met wisselend succes. Ook voor ons als stichting avondvierdaagse Tilburg had dit grote gevolgen. Wat een feestjaar had moeten worden, want we zouden de 70e Tilburgse avondvierdaagse lopen, werd een jaar waarin we de Home Edition deden met bijna 500 kinderen en ouders. Vanuit huis of zelfs op vakantie werden de medailles bij elkaar gelopen.

2021

Ook in 2021 waren we al met de voorbereidingen begonnen om in juni te gaan lopen. We hebben helaas moeten besluiten om ook dit jaar NIET te gaan wandelen. Ook dit jaar slaan we de feesteditie over. Die 70e Tilburgse avondvierdaagse houden jullie dus nog tegoed!

Home Edition 2021

Het goede nieuws is dat de Home Edition -net als vorig- jaar, wel doorgaat. Zie het nieuwsbericht: Avond4daagse Home Edition 2021.

En die 70e Tilburgse dan?

We hopen elkaar volgend jaar (dinsdag 21 tot en met vrijdag 24 juni 2022) weer te zien. Wij hebben er alvast heel erg veel zin in.

Het bestuur van Stichting Avondvierdaagse Tilburg.
Jolanda, Margriet en Robertino.