Groepen

Voor Groepen vanaf 20 personen werkt het iets anders dan voor individuen en kleinere groepen. Dit heeft te maken met het moment waarop de medailles verstrekt kunnen worden en de drukte aan de inschrijftafel bij het ophalen van de medailles. De prijs blijft gelijk voor iedereen €4,75 per persoon (Na-inschrijving is €5,25 per persoon). En we hebben nog een leuke groepsherinnering voor jullie.

Wilt u als grotere groep de medailles al voor de finale op donderdag ophalen? Schrijf dan niet individueel in om lange wachttijden na afloop te voorkomen. En dan heeft u ook nog wat tijd voor het verwerken van de diploma's.

Contactpersoon

We hebben een contactpersoon nodig om mee te communiceren. Dat is ons centrale aanspreekpunt voor die school / grote groep.

! Let op !

Omdat wij géén medailles meer kunnen terugsturen naar de Wandelbond gaan wij exact het aantal medailles bestellen dat opgegeven is. Het is dus heel belangrijk dat u het juiste medaille nummer en aantal doorgeeft.

Controleer dus nogmaals uw opgave van de medailles, want dat is ook uw bestelling en kan niet meer omgeruild worden.

Het bijkopen van medailles is ook niet meer mogelijk omdat wij geen voorraad meer hebben.

Als u online inschrijft krijgt u daarna mails van de AVD. Info m.b.t betaling en daarna de bevestiging van uw betaling en inschrijving. Helaas kan het zijn dat deze mails in uw SPAM box terecht komen. Let a.u.b. hierop!

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist

Welke gegevens hebben we nodig?

Van de contactpersoon vragen we de naam, e-mailadres en het telefoonnummer. Naam van de groep is ook wel handig. Voor de rest is het enige wat voor ons van belang is het aantal deelnemers per afstand en voor de hoeveelste keer ze deelnemen. Dan kunnen wij ervoor zorgen dat de juiste medailles klaar liggen zodat u ze kunt uitdelen.

Betaling?

Voor de betaling kunt u het overmaken naar onze bankrekening. Hou er wel rekening mee dat hier wat tijd overheen gaat voor het binnen is. Ons advies is om dit uiterlijk op 26 Mei 23:59 uur te doen. Dan blijft er genoeg tijd over om het te verwerken. Betaling moet vóór 29 mei 2019 binnen zijn, anders word uw inschrijving niet behandeld!

Het bankrekeningnummer staat in de mail die we versturen met de ontvangstbevestiging van de inschrijving. De inschrijving is pas definitief als de betaling bij ons is bijgeschreven op de bankrekening.

Een andere optie is om persoonlijk langskomen op de adressen van de voorinschrijving. Wij zijn daar persoonlijk aanwezig op de genoemde tijden. Ook hebben we een telmachine staan zodat het tellen zo gepiept is.

Tafel nodig?

Als u wilt kunnen we voor een tafel zorgen bij de finish donderdag. Dan is het uitdelen van de medailles wat eenvoudiger te doen en gezelliger. Als u hiervan gebruik wil maken, geef dat dan aan op het formulier.

Vragen?

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact op via ons contactformulier.

Uw privacy

  • De gegevens die we hiernaast vragen gebruiken we alleen om uw inschrijving te kunnen koppelen aan de ontvangen betalingen. Of om u hierover persoonlijk te kunnen benaderen.
  • Uw gegevens zullen niet verkocht, gedeeld met of op andere wijze aan derden bekend worden gemaakt.
  • De verstrekte gegevens zullen uiterlijk één maand na de editie waarvoor u zich heeft ingeschreven verwijderd worden van zowel de webserver als de computer van de persoon die de inschrijvingen verwerkt.
  • Als u geen gebruik wenst te maken van deze online inschrijving verwijzen we u naar de voor-inschrijving €4,75 per persoon of de na-inschrijving op maandag bij het startburo.m ( €5.25 )

Deze pagina delen: