Let op, dit gaat via de Koninklijke Wandel Bond Nederland. Er gelden, logischerwijs, wat andere spelregels maar zo kun je toch je medaille verdienen!


Een jaar zonder Avond4daagse is natuurlijk ondenkbaar!

Daarom presenteert de KWBN: Avond4daagse – Home Edition

Loop je dan de Avond4daagse in huis?! Nee, joh (of je moet een héél groot huis hebben). Maar je vertrekt wel vanaf je eigen huis. En je maakt je eigen routes. Via de app van eRoutes. Natuurlijk ontvang je na vier dagen lopen de enige echte Avond4daagse medaille. Jij wilt jouw serie toch ook compleet hebben?

De inschrijving start in de week van 25 mei. Klik hieronder op de link en wij informeren jou per e-mail zodra de inschrijving start.

Ja, laat mij weten wanneer ik kan inschrijven!

Wat is het?

Met de Home Edition biedt de KWBN iedereen in Nederland de gelegenheid een eigen Avond4daagse te lopen. Dus niet in hele grote groepen tegelijk, zoals je gewend bent. Maar alleen met een vriendje, je sportmaatjes of met je gezin. Je kunt de vier dagen lopen in de periode tussen 1 juni en 31 augustus 2020. Maar tussen de eerste en de vierde dag mogen maximaal twee weken zitten. Het moet natuurlijk wel een uitdaging blijven... En je hoeft niet alleen ’s avonds of doordeweeks te lopen. Ook overdag of in het weekend kun je op pad!

Hoe dan?

In de week van 25 mei 2020 start de inschrijving. In verband met de betaling moet een ouder/verzorger dit doen. Vervolgens vul je de namen van de deelnemers in. Per deelnemer kost deelname € 5. Daarvoor krijg je vier verschillende routes via de eRoutes app. Je kunt daarbij kiezen uit 2,5 - 5 - 10 km. En na afronding van de vier dagen wandelen ontvang je de officiële Avond4daagse medaille thuis! Easy dus!

Klik hieronder op de link en wij informeren jou per e-mail zodra de inschrijving start.

Ja, laat mij weten wanneer ik kan inschrijven!


Nogmaals, voor de duidelijkheid:
De Stichting Avondvierdaagse Tilburg is niet de organiserende partij. Maar omdat dit toch de gelegenheid geeft om met een aangepaste avond4daagse mee te doen, op een manier die past binnen de huidge RIVM regelgeving, attenderen we jullie hierop.
Zie ook : https://www.avond4daagse.nl/deelnemers/avond4daagse-home-edition