Home Edition 2021 - je mag weer!

Net als vorig jaar is er weer de de gelegenheid om aan de Home Edition mee te doen.

Je kunt 4 dagen lopen in de periode van 29 maart en 30 juni 2021. Maar tussen de 1e en de 4e dag mogen maar 2 weken zitten. Het moet natuurlijk wel een beetje een uitdaging blijven.

Ja, ik wil meedoen en schrijf me gelijk in!

De kosten per deelnemer zijn € 6,50. Daarvoor krijg je toegang tot de app, de mogelijkheid om vier routes (van 2,5 - 5 - 10 kilometer) automatisch te laten aanmaken en je krijgt de officiële Avond4daagse medaille thuisbezorgd!

De organisatie hiervan is in handen van de Koninklijke Wandel Bond Nederland.

Wat is het?

Met de Home Edition biedt de KWBN iedereen in Nederland de gelegenheid een eigen Avond4daagse te lopen. Dus niet in hele grote groepen tegelijk, zoals je gewend bent. Maar alleen met een vriendje, je sportmaatjes of met je gezin. Je kunt de vier dagen lopen in de periode tussen 29 maart en 30 juni 2021. Maar tussen de eerste en de vierde dag mogen maximaal twee weken zitten. Het moet natuurlijk wel een uitdaging blijven... En je hoeft niet alleen ’s avonds of doordeweeks te lopen. Ook overdag of in het weekend kun je op pad!

Hoe dan?

De inschrijving is vanaf 29 maart geopend. In verband met de betaling moet een ouder/verzorger dit doen. Vervolgens vul je de namen van de deelnemers in. Per deelnemer kost deelname € 6,50. Daarvoor krijg je vier verschillende routes via de eRoutes app. Je kunt daarbij kiezen uit 2,5 - 5 - 10 km. En na afronding van de vier dagen wandelen ontvang je de officiële Avond4daagse medaille thuis! Easy dus!

Ja, ik wil meedoen en schrijf me gelijk in!

Heel veel plezier en succes! Ennuh ... deel jij jouw avonturen op social media met #avond4daagsehome?


Voor de duidelijkheid:
De Stichting Avondvierdaagse Tilburg is niet de organiserende partij. Maar omdat dit toch de gelegenheid geeft om met een aangepaste avond4daagse mee te doen, op een manier die past binnen de huidge RIVM regelgeving, attenderen we jullie hierop.