Ja, we zijn met een nieuwe website bezig. En hebben nog wat meer nieuwtjes in petto.WebsiteEigenlijk was het idee om voor de website gebruik te maken van de diensten van de Wandelbond. Helaas zijn die gestopt met dat stukje dienstverlening, dus mochten we zelf weer aan de slag. Omdat er toch weer de nodige wijzigingen aan zaten te komen konden we net zo goed opnieuw beginnen. Bijna dan, stiekum hebben we toch nog een paar dingen gekopieerd. Waarom het wiel opnieuw uitvinden?

Homepagina nieuwe website AVD Tilburg.png

Het inschrijvenWe zijn erg blij dat jullie met zoveel deelnemers willen inschrijven. Alleen daar zit achter de schermen toch erg veel werk aan vast. En dat kost veel tijd en daarbij is de kans op foutjes helaas ook aanwezig. Het blijft tenslotte mensenwerk. Dus als dat nu eens anders zou kunnen? Hmmm, dat zou toch wel erg fijn zijn. Kennen we nog iemand die dat kan uitzoeken voor ons? Vast wel, toch?


Om je een idee te geven van een klein deel van het werk, per school worden meerdere enveloppen gemaakt met de juiste medailles met het juiste cijfertje.

Medailles.jpg

En dit is slechts een fractie van alle enveloppen.