Over ons

Zonder de inzet van onze vrijwilligers kan dit evenement niet bestaan!

De Stichting AvondVierDaagse Tilburg bestaat al sinds 1951. Al die tijd organiseert het bestuur, in, door de jaren heen, wisselende samenstelling, ieder jaar dit wandelevenement. Waarschijnlijk het grootste sportevenement van Tilburg.

Eind 2015 was het even spannend. Met de 65e editie op de planning viel het bestuur uit elkaar. Door de inzet van een paar personen kon in 2016 deze 65e editie toch doorgaan. En werd de koers voor de verjonging van het evenement ingezet. 

Het huidige bestuur heeft intussen een solide team om zich heen verzameld om de komende editie weer tot een succes te maken. Margriet, Jolanda en Robertino verdelen de taken en bewaken het gedachtengoed van de Stichting AvondVierDaagse Tilburg. En worden daarbij ondersteund door hun partners. Daarnaast zijn er nog een aantal andere vrijwilligers al in een vroeg stadium betrokken.

Om tijdens het evenement met nog meer vrijwilligers het zo soepel mogelijk te laten verlopen. Om deze traditie nog vele jaren voort te kunnen zetten.


Stel je vraag

Heb je een vraag?

Aarzel niet om contact op te nemen.

Contact

De AVD Tilburg wordt georganiseerd door vrijwilligers.

Die doen dat met veel plezier, maar naast hun reguliere activiteiten / gezin / werk. Ja, we zullen uw bericht lezen en ja, we zullen daarop antwoorden. Maar geef ons even de tijd hiervoor. Dank!