Bestuur

Robertino van Berkel
Robertino van Berkel
Voorzitter / Route's

Ik ben Robertino, 39 jaar en ben vooral achter de schermen bezig. De route's voorbereiden, gesprekken met de gemeente, vooral de hoofdlijnen.

Daarnaast  mag ik dan de voorzitter zijn. Ach, iemand moet het doen.

Help al een aantal jaren mee, eerst als verkeersregelaar, de laatste jaren op de centrale post waar tijdens de wandeldagen de beslissingen genomen worden.

En ik ben erg trots op het fantastische team waarmee we dit evenement weer mogen organiseren. Zonder hun inzet was dit niet gelukt.

Jolanda Bergmans
Jolanda Bergmans
Secretaris / Vrijwilligers

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Jolanda Bergmans en ik ben 35 jaar. Ooit in aanraking gekomen met de AVD door deze met mijn eigen kinderen te lopen.

Een paar jaar geleden was er een tekort aan verkeersregelaars en dat bericht zag ik voorbij komen op Facebook. Ik kon me niet voorstellen dat de AVD niet door zou kunnen gaan hierdoor en dus gaf ik mezelf op. Uiteindelijk bleek ik dit erg leuk te vinden en ben hier meer mee gaan doen, zoals de Truck Tour mee begeleiden maar ook diverse andere evenementen in de regio.

Afgelopen jaar ben ik me wat meer organisatorisch in gaan zetten bij de AVD, en aangezien de samenwerking met Robertino en Margriet goed beviel ben ik onlangs ingetreden in het bestuur.

We gaan ons ook dit jaar weer inzetten om er een onvergetelijk evenement van te maken.

 

Margriet Wouters
Margriet Wouters
Penningmeester / Inschrijvingen

De afgelopen 6 jaar ben ik vooral verkeersregelaar geweest, samen met mijn man en heb de laatste 2 jaar hiervan vooral de organisatorische zaken gedaan, zorgen voor de hesjes, portofoons en routeboekjes mee helpen maken, uitdelen.

Sinds 2 jaar meegelopen in het bestuur, afgelopen jaar (2019) heb ik voor het eerst de inschrijvingen gedaan. Wat een werk, maar het is goed gekomen.

Door een aantal verbeteringen rondom het inschrijven hoop ik dat het dit jaar een knaljaar wordt.


Blank Image

Heeft u een vraag?

Neem gerust contact op via ons contactformulier. Dat heeft onze voorkeur, omdat we dan kunnen reageren op een moment dat het schikt. Als vrijwilligers hebben we wegens werk niet altijd de gelegenheid om direct te reageren.
 

Contact